dilluns, 27 d’abril del 2009

Santa Montserrat!!!!!!!!!!!!!!!




Moltes Felicitats a totes les Montserrats o Montses!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dissabte, 25 d’abril del 2009

Sant Marc!!!!!!!!!!


Avui és Sant Marc, i volem felicitar-los com es mereixen:


MOLTES FELICITATS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Les nostres roses!!!!!!!!!!!!!!




Aquest any la meva filla ha rebut una roseta de part del seu pare i jo dues del pare (una de vermella i una de groga, engaviades!!!).


La rosa que porta un drac de color verd és la de la Júlia i la del costat me la va regalar el meu jefe, ;).

dijous, 23 d’abril del 2009

La rosa de la meva filla!!!!!!!!!!!!

Espero que us agradi, a mi m'ha encatat, feta de materials reciclats.

BON SANT JORDI 2009


Us volem desitjar un



BON SANT JORDI A TOTHOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!


dimecres, 22 d’abril del 2009

Per Molts Anyssssssssssss!!!!!!!!!!


Avui és l'aniversari de la senyoreta de la Júlia, la Susanna, i perquè no dir-ho en el nostre blog, si fa gairebé un any que forma part de les nostres vides.

Doncs, si avui en fa 30, una xifra que m'agrada, tot i que encara no hi he arribat, jajaja.

PER MOLTS ANYS PRECIOSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dilluns, 20 d’abril del 2009

Adéu, pipo, adéu!!!!!!!!!!!


Des de divendres al vespre, la Júlia dorm sense el pipo, jajaja.

La veritat és que ja feia molts dies que tenia els dos pipos amb les tetines trencades però encara li anava bé per agafar-lo amb la boca; però divendres jugavem i li dic aquest pipo està trencat, el tallem i fora pipo, i em diu: si mama, si.

Jo li recordo que si el tallem s'haurà acabat el pipo i que ja no podrà posar-se'l a la boca i em diu: si mama si, tallem.

Doncs tallat està.

Al divendres mateix al vespre, quan el seu pare la banyava, ella se'l mira i li diu: la mama ha tallat el pipo, mama dolenta... Tot això rient.

Doncs si noies, ara només s'emporta el que queda del pipo, com si fos un peluix més a la seva habitació i ja està. Hem tret el pipo sense cap trauma, ni plors ni angoixes.

Cada dia es fa més gran aquesta meva filla.

dilluns, 13 d’abril del 2009

Dilluns de Pasqua!!!!

Després de passar tots aquests dies de festa a casa, perquè el temps no hi acompanyava gens, doncs avui finalment no ha plogut, que ja és molt.

Tot i que hem intentat sortir tots els dies, no ha estat fins avui que hem pogut fer-ho passejant i sense paraigua. Divendres a casa els tios a celebrar la mona amb el nebodet, el dissabte a fer una volta al super; diumenge al mati volteta i diversió en un "xiqui-parc" per dir-ho d'alguna manera i a la tarda volteta amb cotxe i cafè per l'Escala.

I finalment avui, la tant esperada Mona per la Júlia. Si al final no hi ha hagut la meva germana que és la padrina, però al final l'avi hi ha pogut ser present, que ja és molt, perquè és més car de veure, aquest home, jajaja.

Bé us poso una foto de la mona que li ha comprat el meu pare, en el lloc de la padrina.

dijous, 9 d’abril del 2009

Bona Pasqua a tothom!!!!!!!!!!


Doncs això que vull desitjar-vos una bona pasqua i uns bons dies de descans i repòs, que aniran molt bé per carregar piles i per això us poso la foto de la mona de pasqua que ha fet la meva petitona a la guarderia.


Com podeu veure l'han adaptat una mica, perquè porta un ou, un donut de xocolata, lacasitos i fruita, jajaja.

dimarts, 7 d’abril del 2009

Petició concedida!!!!!!!!!

A petició d'un/a lector/a anònim, he posat la cançó de la Nina Simone.
Espero que hagi complert amb el teu desig.
Petons.

Diumenge de Rams


Des de que tenim la Júlia hem recuperat la tradició d'anar a beneïr la palma i com no, la senyoreta encantada de la vida amb la seva palma i les sabatetes noves...

Tot i que gaire estona amb la palma aixecada doncs no podia ser, doncs ens vam dedicar a escombrar l'església i la plaça també i algun que altre carrer, jajaja.

Primer el mossèn va beneïr la palma a fora la plaça i després vam entrar a missa una estoneta, perquè la meva filla va dir que no hi cabiem tots a dins, que hi havia molta gent, jejeje.
Vam sortir i vam anar a fer un cafetó, després a veure un ratet als avis i cap a casa que teniem tot un batalló a dinar; abans només erem sis (tres parelles), però ara hem anat augmentant. Una de les parelles ja tenen dos petitons (nena i nen), l'altre parelleta tenen una petitona de dos mesets i nosaltres la Júlia. Sort que tinc la casa gran, perquè sinó no sé pas on els posaria, jajajaja.
El dinar va estar molt bé, fent broma i parlant de totes les coses que ens passen amb les criatures i d'altres temes. Després vam sortir a passejar i com que feia molt que no ho feiem vam fer la foto de rigor, amb totes les criatures, pares i mares. No us la poso perquè no sé si hi estarien gaire d'acord. Però us puc dir que va ser molt divertit fer-la i després comentar-la.

dijous, 2 d’abril del 2009

Aquest any és any de nens!!!!!!!!!!!!!


Ahir al vespre em va venir al cap que de totes les noies que conec que estan embarassades totes porten nens, serà per alguna cosa en concret, o és casualitat, jajaja.

La veritat és que en tinc moltes ganes de tornar-m'hi a posar, però també em fa respecte, perquè no sé com aniran les coses i com actualment va tot, doncs no sé què fer. L'altre dia en parlavem amb el meu home i deiem que ens esperariem una miqueta.

Ara però el que tinc més ganes de fer és treure els bolquers definitivament a la Júlia (que ho farem a consciència a l'estiu) perquè amb aquesta primavera que està fent, no és gaire recomanable, o no sè que vulgui que m'agafi un refredat.

Bé, vosaltres què farieu????? Us hi posarieu ara o què?????

Demà s'han de felicitar a les Dolors!!!!!!!!!


Si coneixeu alguna Dolors i no celebra el seu sant al 15 de setembre, i ho fa a l'antiga encara, doncs feliciteu-les demà, i quedareu com uns senyors. Us ho dic, perquè com no feliciti a una que jo sé, em pot caure el pèl, jajaja.

Per tant, Felicitats a totes les Dolors!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!