dissabte, 18 d’octubre del 2008

Les ditxoses proves.

Ahir vam passar-nos tot el mati a l'Hospital fent les proves cutànies per descartar l'al·lèrgia a la penicilina, a la Júlia.


Us explico: la Júlia s'ha portat com una campiona, només ha plorat una mica quan la punxaven i ja està, després corria per allà i pintava i jugava.


Hem començat a les 9:00 del mati i hem sortit a les 13:00, primer li han posat tres gotetes i li han raspat, hem esperat 20 min i com que ha sortit negatiu, després punxaven a l'altre braç, a sota la pell i esperavem 15 minuts. Així hem anat fent tot el mati.


Total, que no li ha fet reacció cap tipus de substància, QUE BÉEEEEEE!!!!!!!!!!!!. Ara el divendres 31 hem de fer les últimes proves que és donar-li l'antibiòtic per boca, i és donar-li a dosis petites fins a arribar a una dosi normal pel seu pes i esperar entre dosi i dosi 40 min. I a la última dosi 1h i mitja, més o menys per tant entrarem a les 9 i sortirem a les 14h. I si tot surt negatiu, serà una falça alarma, però almenys ho haurem descartat del tot.


I ja no farà falta que fem res més.

1 comentari:

  1. Apa, quin dibuixet que li van fer al braç!!! Segur que després el debia lluïr tota orgullosa com una ferida de guerra!!!

    Txellchen

    ResponElimina

Gràcies pels vostres comentaris, m'encanta que passeu per aquí!!!