diumenge, 31 d’agost del 2008

Avui hem passat el dia amb uns amics.

Avui hem anat a Bellcaire d'Empordà, on hi tenim uns amics que la seva nena té dos anys més que la Júlia (a més van néixer al mateix dia).

I també ens hem trobat amb l'altra parella que viuen a St. Feliu; hem celebrat l'aniversari d'en Dani (que en va fer 34) i la festa del poble.

Normalment sempre solem quedar amb ells per celebrar les coses,
mireu hem fet una colla petitona que cada vegada va augmentant més, ja que la parella de Bellcaire ja espera la segona criatura i els de St. Feliu, el seu primer petit@. Vam començar que erem tres parelles i ara ja som tres parelles i dues nenes.

Hem dinat a la 14:00h i quan hem acabat de dinar, hem baixat al jardi que tenen, ja que no feia gaire calor i mentres nosaltres parlavem i miravem fotos, les nenes jugaven amb una pilota i buscaven pedretes per portar-nos. S'ho han passat pipa totes dues. A la gespa s'ho ha passat bomba.

Cap a les 6 de la tarda, hem anat a veure els castells de vent que hi havia a la pista del poble, perquè hi poguessin anar les nenes, però la Júlia era massa petita per pujar-hi i saltar. Però s'ho ha passat molt bé veient com l'altra nena es llançava sense cap por a tots els castells que ha pogut pujar.

La Júlia ha començat a fregar-se els ulls i hem decidit marxar cap a casa perquè avui no ha parat ni un moment i estava molt cansada.

Així ha estat el nostre diumenge...






1 comentari:

  1. Fa molta gràcia quan comences a adonar-te que la colla d'amics va creixent amb criatures, oi? Com canvien els temps!!! I com disfruten els petitons a l'aire lliure!!

    ResponElimina

Gràcies pels vostres comentaris, m'encanta que passeu per aquí!!!